Nytt i webbshopen: Mats Georgsons kärnkraftverk i skala 1:200!

i Webshoppen

I många år har det funnits en väl uppbyggd förväntan i den svenska mediebranschen då det hos en stor del av alla i vår bransch närts en dröm om att få chansen att äga en rättvisande, småskalig men ändå ”full fledged” modell av Ringhals 2.

Vi har därför nu nöjet att presentera ”Ringhals 2 – Mats Georgson Edition” – ett praktfullt modellbygge av Sveriges kanske mest uppskattade modellbyggare Mats Georgsson och landets mest uppskattade kärnkraftreaktor Ringhals 2 i skala 1:200 ((alla goda ting är faktiskt två. Och inte tre). De första 20 exemplaren kommer att levereras komplett med Mats signatur i 18 karats guld på insidan av reaktorn.

Vi fick en pratstund med modellbyggaren – och tillika Mediejournalens bilexpert – Mats ”Dr Motor” Georgson direkt från färdigställande av det sista airbrush-momentet på härdsmälteröken.

”Förlåt en sportfråga, men hur känns det, Mats?”
”Låt mig besvara din fråga med en motfråga: Hur tror du att det känns när man har möjlighet att leverera något av det mest efterfrågade inom miniatyrreaktormarknaden på decennier?”
”Bra, antar jag?”
”Bra? Låt mig besvara din fråga med en motfråga: Hur tror du det går för flygbolaget BRA idag, och hur välmående är deras varumärke?”
”Dåligt, skulle jag tro?”
”Ja du ser ju själv! Nu behöver jag arbeta vidare här med mina modeller, vi tar resten över Zoom en annan dag.”

Fotnot: Ringhals 2 – Mats Georgson edition finns att köpa här till det facila priset 6 845 SEK.