Die Zauberflöte: OMD:s Moa Melinder & Fredrik Eriksson och Linda Olsson från Carat

i Das Pod

I det elfte avsnittet av Das Pod ”Die Zauberflöte” sammanstöter cheferna för Carat Göteborg och OMD med mediebranschens två härligaste dirigenter. Eller för att tala klarttext: Linda Olsson och Fredrik Eriksson vs Tobias Eidem och Jocke Örnelid. Hela showen spelades in ett enda, oklippt stycke inför en entusiastisk livepublik.

Avsnitt 11 går att jämföra med en lyxig Quattro Stagioni, men istället för att bjuda din mun på skinka, räkor, champinjoner och musslor bjuds dina öron på musik, moderskänslor, wetlook och dansk/norska supergruppen Aqua. Den gamle – men evigt unge – lyssnarfavoriten Nisse Andersson Wimby glittrar förbi i samtalet och orsakar glädje. Precis som det ska vara. OMD:s Moa Melinder och hennes härliga mamma spelar en central roll och Fredrik ”Teddy” Eriksson sätter en storslagen, musikalisk höjdpunkt när han avslutar avsnitt 11 Die Zauberflöte men sin redan klassiska blockflöjtversion av en av Britney Spears största hits.

Klicka här för att lyssna på avsnitt 11 på Soundcloud, eller här för att lyssna via iTunes/Podcaster!

Ps. Om du tittar noggrant på bilden här ovan ser du att det är Fredrik Eriksson på flöjt. Samma härliga Teddy men med en ny, fluffig frisyr.