Äntligen är den här!

i Das Pod

I begynnelsen var det kaos, sägs det. Likt en storslagen berättelse ur den grekiska mytologin, reser sig nu avsnitt 0 av Das Pod och breder ut sina mäktiga vingar och börjar sin resa ut i etern. I avsnitt 0 råder just kaos när Tobias Eidem och Jocke Örnelid diskuterar om de ens ska ha en pod, råkar i luven på varandra över vilken sorts musik som ska spelas i öppningen, utser branschens Chanel och sportsko (Lotta Cederbom och Nike Carlstoft), bryter ihop i ett hysteriskt skrattanfall över medieindustrins Obi-Wan Kenobi (övertygande spelad av Patrik Sandberg, medgrundare av Nyheter24-gruppen) och lyckas ohälsosamt ofta komma in på Staffan Slörner. Jocke och Tobias väver samman viewability med vattenspridaren och Nils AnderssonWimby på Isobar ringer in för att berätta om scarfens innersta väsen. Totalt 28 lyxiga och otroligt härliga minuter, sponsrade av Jernhusen Media.

 

Låt dig svepas med på en magisk, glittrande tur i den svenska mediebranschen. Vandringar där inget ämne är för stort eller för litet för att belysas (eller häcklas).
Klicka på Nisse här intill för att lyssna på Avsnitt 0  eller klicka här nedanför och spela direkt i artikeln. Dessutom finns Das Pod på iTunes och i appen Podcaster i iOS.