Wavemaker och Martin Hugosson söker en påläggskalv!

i Aktuellt

I Das Pod har vi skojat om den person som mediebyrån Wavemaker och dess VD Martin Hugosson nu söker. Men för att nu bli snäppet mer seriösa – som Kristian Luuk brukade säga i kultprogrammet Knesset för 100 år sedan – så är detta högst verkligt och på riktigt. Wavemaker har en otroligt spännande och utmanade tjänst för rätt person.

Martin vad söker du egentligen?
– Ambition! På Wavemaker vill vi skapa framtidens marknadsföring. Så vi vill hitta en person som tror att hon/han kan förändra världen, vill göra det och orkar genomföra det!

Hur är man som person?
– Passionerad, man har en tendens att fastna i saker för att verkligen förstå dem. Man vill göra sitt jobb riktigt bra även när ingen kollar samtidigt som vår nya kollega är flexibel: Världen förändras och man inte bara välkomnar det utan vill vara med och leda den utvecklingen. Utöver en ambition utöver det vanliga behöver man också ha ett skarpt siffersinne.

Vad är det för typ av tjänst?
Det här är en tjänst som vi utformar efter rätt person, inte tvärtom. Den kan vara en praktikplats som sedan utvecklas. Det kan också vara så att man börjar i en specifik tjänst, vi söker till exempel en person till vår videoavdelning just nu. Det är en utmärkt plats att börja en framgångsrik karriär på.

Vilket bakgrund bör man ha?
– Förmodligen är hon eller han högskoleutbildad inom ekonomi, matte eller teknik och man har stött på motgångar och klarat av det.

Då önskar vi dig och Wavemaker lyckat till med rekryteringen!
– Tack!