Premiär för vår webshop!

i Aktuellt/Webshoppen

Ett härligt magasin kräver en lyxig webshop. Det har vi förstått. Inte minst av alla telefonsamtal, mail och sms till redaktionen. Ni har väntat tålmodigt och nu kommer belöningen. Mediejournalen gör aldrig något halvdant. Vår webbshop är ingen undantag. Vi går ut stenhårt med tre starka produkter: Raggemuggen, Slörnerkudden (love edition) och Syskondrönaren.

Ibland, ja ganska ofta, är det en paus, ett leende och en god kopp kaffe du behöver. Låt Raggemuggen påminna dig om att det är viktigt att stanna upp ibland för att sedan orka förändra världen. Eller ge bort den fina kaffemuggen och påminnelsen till en vän. Raggemuggen tillverkas i närproducerat stengods från Österskär, norr om Stockholm och kommer med matt utsida och blank insida. Priset (om det nu ens går att sätta ett pris på Ragnars leende) är 279 kronor + moms och beställs via redax@mediejournalen.se eller klicka här.

Alla sliter i Staffan, alla vill vara nära honom. Det är inte så konstigt. Men det är svårt. För hur gärna Staffan vill dela på sig så är det – som alla vet – fysiskt omöjligt. Men det råder vi bot på nu! Med Slörnerkudden. Nu kan du ha Staffan intill dig i soffan. Hemma eller på kontoret. Eller varför inte ta med honom på piknicken? Slörnerkudden kommer i en begränsad Love Edition-upplaga om 150 exemplar och är din för ynka 495 kronor + moms. Du beställer din nya favoritkudde via redax@mediejournalen.se

Syskondrönaren är en custombyggd drönare designad av syskonen Lotta Cederbom och Michael Fällström. Syskondrönaren är baserad på Apples DJI Spark RTF och är liten nog för att startas från din handflata och levererar en exceptionell bild och videoinspelning.

Drönaren ät utrustad med en kamera med 1/2.3” sensor som spelar in Full HD 1080p videos vid 30 fps eller 12 MP stillbilder. Kamerans Gimbal har en 2-axlig stabilisator för en stadig och fin bildupptagning. Du kan streama live HD-bildupptagning direkt till din smartphone eller ställa in kameran så den ger dig förstapersonsperspektiv och du får en fantastisk upplevelse när du flyger. Tack vare att Lotta har adderat till ansiktsigenkänning kan drönaren starta från din hand och hovra ovanför dig på några få sekunder. DJI Spark har dessutom en skyddsfunktion mot hinder via frontriktade sensorer, vilket gör att drönaren kan flyga själv utan att krocka med träd och liknande. Den kan antingen stanna helt, driva runt, eller flyga över eller under ett hinder. Michael har optimerat formen på drönaren, motorer, propellrar och strömförsörjning vilket gör att den kan uppnå en imponerande hastighet på 50 km/tim (13,8 meter i sekunden) – tillräckligt för att hålla jämn fart med Micke när han åker skidor, cyklar eller rattar motorbåten.

LCMF Spark 2.0 kommer med härliga bilder av designerduon på ovansidan och är din för bara 7 945 kronor + moms och beställs via redax@mediejournalen.se